nicoledevries.nl

Nicole de Vries - website

Deze website heb ik vandaag opgeleverd. Uniek aan dit ontwerp is dat het blog systeem is opgedeeld waardoor het lijkt alsof er twee individuele blogs draaien terwijl het er maar één is!

 

Nicole de vries is een kunstenaar die zich steeds op nieuw laat uitdagen door spontane technieken. Dit combineert zij met figuratief werk. Zij organiseert regelmatig deze uitdagende vaardigheid in haar kunst workshops. Ooit als etaleuse gestart en nu werkzaam als agogisch werker waar zij passie voor kunst deelt in workshops en de drijvende kracht is van het creatieve upcycle werkproject. Als illustrator krabbelt zij de kleine avonturen en zoekt nieuwe combinaties in technieken om sfeer en gevoel zeggingskracht te geven . Oprichtster van het Kunstcafe, voor kinderen met een vorm van autisme en A.D.H.D En als mede organisator van de kunstworkshops tijdens de avondopening van het Stedelijk Museum Alkmaar, deelt zij de kracht van kunst!

  • Custom made
  • PHP modificaties
  • HTML/CSS modificaties
  • Backend management

Bekijk de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *