ktvo.nl

klanttevredenheidsonderzoek

KTVO staat voor KlantTevredenheidsOnderzoek; 1 woord, een ruim begrip. Dit kun je zien als een zusterbedrijf van I-ConnecT. Ik heb de website gemaakt, Wouter v.d. Fluit heeft het logo ontworpen, ik heb een 3D-rendering gemaakt van de header image (de blauwe staafdiagrammen), de kleuren uit het logo geabstraheerd en toegepast in de stijl van de website.

U wilt meer inzage in de mening van uw klanten/cliënten over uw onderneming? Denk dan eens aan een digitaal enquête systeem, een eenvoudige webapplicatie die d.m.v. een aantal vragen aan  uw klanten/cliënten inzage geeft over de tevredenheid van uw onderneming.

Wij leveren de software en eventueel de hardware inclusief zuil. Bekijk de demo op deze site om te ervaren wat onze enquête systemen zoal kunnen. Een eenvoudige frontend voor een groot gebruiksgemak en een overzichtelijke backend waar u de resultaten van de enquête kunt zien in een duidelijke statistiek.

U kunt eventueel de enquête zelf inrichten met door u ingevulde vragen en bepaalde opties in/uitschakelen.

Wij zijn met dit initiatief begonnen nadat we enkele enquête systemen met succes hebben uitgerold op diverse locatie’s. Wij bieden de systemen op huurbasis aan.

  • HTML/CSS modificaties
  • Backend management
  • Demo by Chris Aker

Bekijk de website.

Doe de demo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *